30 August 2009

Computer Service 1

Computer Sales And Services / Menjual dan Membaiki Komputer
 Computer repair & services
Virus cleaning
Formatting
Data recovery
Printing services
Internet networking for small office
Web site & blog design


 
Update: 28 Jun 2013 / 1:55PM
Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera
Tukar Windows 7 / Windows 8  (Siap Dalam Masa 6Jam)
Jika anda Berminat Bolehlah Contact: 017-3263017 / 0132549375 / 019-2017113

Selain dari itu Kami Juga menyediakan:-

1- Repair Computer / Laptop / Net book
2- Install Software / any Application Software
3- Repair / Setup Unifi / Streamyx
4- WI-Fi Configure
5- Network / Network Printing
5- Internet Cafe
7- Ticket WI-Fi Hotspot Server / prepaid
8- CCTV
9- P.A System / Karaoke System
10- Printer Ink/ Toner


WIFI PRINTING HOME / OFFICE CONFIGURE

TABLET REPAIR





CCTV INSTALLATION

VIEW IP CAMERA ONLINE - Out Site

VIEW DVR H.264 ONLINE - Out Site

D' SEDAP SEGONTI - Out Site

D' SEDAP DEGONTI - Lan

IP CAMERA - LOCAL

DVR H.264 - LOCAL 





Call Sekarang: 
019-2017113 / 017-3263917
 013-2549375 / 03-80604031

GPS ALL IN 1

pcikhlas@gmail.com


* LCD Repair *

* BANTUAN BAYARAN BILL INTERNET* 
 Sesiapa yang ada Streamyx Unifi di Rumah, kami Membantu Mendapatkan Kewangan untuk anda,
Call kami Sekarang!!!! 019-2017113
WiFi Hotspot Prepaid / System Hotspot

Untuk Melihat Gambar Gambar Hotspot Sila Clik Disini



Paparan Terbaik Sila Download Mozilla Firefox Sila Clik Disni

Saya Menawarkan Kelas Baiki Komputer
Modul:
- Pengenalan komponen
- Pemasangan Komponen
- Installation Windows & Software
Kerumah Harga: RM150
Hadir Tempat Kami: RM120

Terima Kasih Kerana Mengunakan Perhikmatan Pcikhlas Hotspot Zone yang kami sediakan.
    Software Terbaik

    Note: Jika anda ingin repair Peralatan Komputer harap Email & SMS Terlebih dahalu atau email: pcikhlas@gmail.com
    Tel:03-80604031
    013-2549375   
    Temujanji anda akan di masukan di ruangan ini,

    Assalamualaikum dan Selamat Sejatera
    Pc Iklas Menawarkan Baik Pulih Komputer Bayaran secara Ikhlas sahaja...K ami sedia Membantu anda berkaitan kerosakan Komputar atau yang berkaitan Peralatan Komputer..Komputer di Rumah atau Pejabat & pejabat awam Bila bila masa yg anda diperlukan (24jam)  Call 013-2549375 / 017-3263917 Salim Yusoff

    Cuma anda: email berkaitan dengan kerosakan komputer, Note Book & Internet. Masa & Tarikh di perlukan Baik Pulih Peralatan.Contact Number: untuk saya hubungi anda Bayaran: Atas ke iklasan anda...kami akan membuat baik pulih komputar atas kepuasan hati anda.

    !!!!! INFO TERKINI !!!!!!
      Windows 8 - Segalanya Kepuasan
    -->
      




    Belajar Membina Web / Blog Untuk Business anda
    Hanya RM150 Sahaja
    COMPUTER TECHNICAL TRAINING

    Cynet Login


    9 ulasan:

    Anonymous,  December 10, 2015 4:21 PM  

    Bagus, cepat, cekap dan memuaskan. Harga berpatutan.

    Anonymous,  December 10, 2015 8:13 PM  

    Saya dah coba berkali kali. Juga anak saya bawak 2 komputer nya. Anak saya nakkan cepat. Encik Salim siapkan dlm 2 hari, termasuk repair hard disc. Harga jugak berpatutan.

    Khidmat PCIkhlas memang di rekomen, di syurkan.

    Anonymous,  December 11, 2015 9:18 AM  

    tablet saya rosak, risau, bosan tak dapat guna, mintak En Salim tolong buat cepat, dia tunaikan permintaan saya........... alhamdulillah...... TKasih

    Anonymous,  December 11, 2015 10:45 AM  

    Wah, yang dah tempat lain kata tak boleh repair pun, dia ni boleh buat, terer lah

    Anonymous,  December 13, 2015 9:02 AM  

    Melayu yang betul betul tahu repair computer, tablet dll itu. Syabas.

    Anonymous,  December 13, 2015 9:05 AM  

    Saya dia di atas tu sebab dia dah buat untuk saya beberapa kali. Memuaskan.

    Anonymous,  January 07, 2016 4:03 PM  

    Yang bagus nya utk saya, kalau nak cepat, boleh tunggu.

    Kalau perlu ganti spare part, lain lah

    Unknown January 16, 2016 2:21 PM  

    salam,sy ni berminat utk bisnes hotspot,mcm ne ye?

    hafizan ismail January 16, 2016 2:22 PM  

    salam,sy ni berminat utk bisnes hotspot,mcm ne ye?

    My Blog List

    About This Blog

    Salam..

    Assalamualaikum dan Selamat Sejatera

    Pc Iklas Menawarkan Baik Pulih Komputer Bayaran secara Ikhlas sahaja...K ami sedia Membantu anda berkaitan kerosakan Komputar atau yang berkaitan Peralatan Komputer..Komputer di Rumah atau Pejabat & pejabat awam Bila bila masa yg anda diperlukan (24jam)

    Cuma anda: email berkaitan dengan kerosakan komputer, Note Book & Internet. Masa & Tarikh di perlukan Baik Pulih Peralatan.Contact Number: untuk saya hubungi anda Bayaran: Atas ke iklasan anda...kami akan membuat baik pulih komputar atas kepuasan hati anda.

    Blog Archive

    SINAR FM - ON LINE

      © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

    Back to TOP